HackEd by AMNM7

Suwun Nggo Koe Sing Wei Janji Palsu Senajan Aku Esih
Tresno Karo Awak Mu Iku Aku Mung Iso Delok Koe Karo Wong Liyo.
#Ponorogo,19 september 2019.
-22XPLOITER CREW-